Tüm Haberler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) EDİRNE 11. BÖLGE MÜDÜRÜ SN. NESİP ÖZDEN’İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, İLÇEMİZDEKİ DSİ YATIRIMLARI VE ÇALIŞMALAR HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR.

BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN, TEKİRDAĞ ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BU YIL ÇERKEZKÖY’DE DÖRDÜNCÜSÜ DÜZENLENEN “KARİYER VE İSTİHDAM FUARI”NA KATILIM SAĞLADI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, ELİF ERİŞKİN VE MEHMET ÖZSOY ÇİFTİN NİKAHLARINI KIYARAK, GENÇ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ.

HAYRABOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN AYAKKABI BOYACILARINA KAPALI KABİN

Belediye Başkanımız Dr. Osman İnan'ın, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü Mesajı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ ZEKERİYA UZUN, 1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI DOLAYISIYLA, HAYRABOLU İLÇE MÜFTÜ VEKİLİ SN. YAHYA OLGUN’U ZİYARET ETTİLER.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ ZEKERİYA UZUN, AYDINEVLER VE İLYAS MAHALLESİ’NDE DEVAM EDEN KİLİTLİ PARKE TAŞ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, KURTDERE MAHALLEMİZİ ZİYARET EDEREK, VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, KAYMAKAMLIĞIMIZ TARAFINDAN EMİRYAKUP MAHALLEMİZDE DÜZENLENEN HALK TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI.

HÜSEYİN SELAHATTİN ALİ MORALI KÜLTÜR AKADEMİMİZDE, KİTAP BAĞIŞÇILARININ DESTEKLERİYLE "ATATÜRK GÖNÜLLÜLERİ SAİT ESİRCAN KÜTÜPHANESİ"NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

1 2 3 »