19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, 16-22 EYLÜL AHİLİK HAFTASI DOLAYISIYLA HAYRABOLU ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI SN. ALİ BAŞOĞUL’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

AHİLİK HAFTASI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, MELEK ÜNER İLKOKULUNDA DÜZENLENEN 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI.

İLÇEMİZ MALKARA CADDESİ ÜZERİNDE TRAFİK AKIŞINI DAHA RAHAT HALE GETİRMEK AMACIYLA DUBA ÇALIŞMASI YAPILDI.

AK PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİMİZ VE MKYK ÜYESİ SN. MUSTAFA YEL VE AK PARTİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANI SN. MESTAN ÖZCAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN'I ZİYARET ETTİLER.

İlyas Mahallesi Sarbani Ahmet Caddesi’nde kilitli parke taşı yol yapım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, SELİN YÜKSEL VE MEHMET İRTEM ÇİFTİN NİKAHLARINI KIYARAK, GENÇ ÇİFTE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLEDİ.

1 2 3 »