Tüm Haberler

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, 95. ZIRHLI TUGAY KOMUTAN YARDIMCILIĞI KIŞLASINDA VATANİ GÖREVİNİ TAMAMLAYAN 24. DÖNEM BEDELLİ ERLER İÇİN DÜZENLENEN YEMİN TÖRENİNE KATILDI

TEKİRDAĞ KADASTOR MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

HAYRABOLU BELEDİYESİ VETERİNER HİZMETLERİ BİRİMİMİZ TARAFINDAN, ŞİDDET GÖREN SOKAK KÖPEĞİ TİTİZ ÇALIŞMALAR SONUCUNDA BULUNARAK, TEDAVİSİ YAPILDI.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, AYDINEVLER VE HİSAR MAHALLEMİZDE DEVAM EDEN KİLİTLİ PARKE TAŞ YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEYEREK, PERSONELİMİZE KOLAYLIKLAR DİLEDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, HALKIMIZIN ŞİKAYETÇİ OLDUĞU ÇEVRE YOLU YANINDA BULUNAN ALANDA TEMİZLİK VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YAPILDI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, SÜLEYMANPAŞA KATLI YERALTI OTOPARKI VE MEYDAN DÜZENLEMESİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILIM SAĞLADI.

SOKAK KÖPEĞİNE UYGULANAN ŞİDDETİN, SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİN ARDINDAN, HAREKETE GEÇEN HAYRABOLU BELEDİYESİ VETERİNER HİZMETLERİ BİRİMİMİZ VE ZABITA EKİPLERİMİZ, OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TEKİRDAĞ CADDESİ KAMYON GARAJI YANINDA KURULACAK KURBAN SATIŞ NOKTASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, İLYAS MAHALLESİNDE HALKIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HÜKÜMET KONAĞI BAHÇESİNDE DÜZENLENEN PROGRAMA KATILIM SAĞLADI

1 2 3 »