BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. OSMAN İNAN, ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER VE GAZİ YAKINLARI İLE ÖĞLE YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan; Hükümet Konağında bahçesinde düzenlenen törenin ardından şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Dr. Osman İnan, “19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında gazi ve şehit ailelerimiz onuruna düzenlediğimiz yemekte, gaziler ve aziz şehitlerin aileleriyle bir arada olmaktan dolayı onur ve gurur duyduk. Kapımız şehit ailelerimize ve gazilerimize sonuna kadar açıktır.
Katılımlarından dolayı tüm gazi ve gazi ve şehit yakınlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Hayrabolu Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona protokol, gaziler, şehit aileleri ve gazi yakınları katıldı.