Tüm Haberler

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 103. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI (18.03.2018)

ALT İŞVEREN PERSONELİ OLARAK ÇALIŞMAKTA OLAN İŞÇİLERİN SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ALT İŞVEREN PERSONELİ OLARAK ÇALIŞMAKTA OLAN İŞÇİLERİN SINAV İLANI

ALT İŞVEREN PERSONELİNDEN BELEDİYE ŞİRKET PERSONELİ OLMAK ÜZERE BAŞVURANLARIN DURUMLARINI GÖSTERİR LİSTELER

MERA İYİLEŞTİRME VE YÖNETİMİ PROJESİ KAPSAMINDA HASKÖY MAHALLEMİZDE GÜBRE DAĞITIMI VE ATIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMINA DİLEK ÇEŞMELİ VEKÂLET EDECE (19.02.2018)

HAYRABOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN AFRİN ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU (16.02.2018)

HAYRABOLU BELEDİYESİ İLE TÜM BEL-SEN ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

HAYRABOLU’NUN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 95. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI (14.11.2017)

Hayrabolu Belediyesine ait bazı gayrimenkullerin 2886 Sayılı Kanunun 45‘ nci maddesi gereği açık teklif usulü ile satış ve kiralama ihalesi yapılacaktır.

1 2 3 »