18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 103. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI (18.03.2018)

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Anıt Parkın önünde çelenk töreni gerçekleştirildi.

Alpullu Caddesi Anıtpark'ta düzenlenen törende, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Anıta sunulmasına ardından saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile tören sona erdi.

Törene, Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Garnizon Komutanı Albay Osman Kaan Özev, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Gazi Ali Güz, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü programı, Anıt Parkta yapılan törenin ardından Sadi Kıyak Öğretmenevi Konferans Salonunda anma töreni programı ile devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan yapan Ergün Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ali Ülkü açılış konuşması ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Gazi Ali Güz yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam etti. Ergün Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programların sahnede sergilenmesinin ardından yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı sona erdi.

Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Garnizon Komutanı Albay Osman Kaan Özev, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu tarafından verildi.

Törenden sonra Hayrabolu Belediyesi tarafından Şehit ve Gazi yakınlarına Askeri Gazinoda yemek verildi.

Hayrabolu Belediyesi tarafından Şehit ailelerine hediyelerini Hayrabolu Kaymakamı İsmail Bayata, Garnizon Komutanı Albay Osman Kaan Özev, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı tarafından verildi.