HAYRABOLU BELEDİYESİ İLE TÜM BEL-SEN ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Hayrabolu Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesinin imza töreni gerçekleştirildi.

Belediye Meclis salonunda yapılan imza törenine; Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Mali Sekreteri Umut Adak, TÜM BEL-SEN Tekirdağ Örgütlenme Sekreteri Erdoğan Ilıca, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz katıldılar.

Yapılan toplu iş sözleşmesini Hayrabolu Belediyesi adına Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Hayrabolu Belediyesi'nde görev yapan TÜM BEL-SEN üyesi kamu personeli adına TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı arasında imzalandı.

İmza töreninde konuşma yapan TÜM BEL-SEN Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı; “Hayrabolu Belediyesi bünyesinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için 2018 yılı iş sözleşmemizi imzaladık. Belediye Başkanımız Fehmi Altayoğlu’nun personelimize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. İş sözleşmesi hayırlı olsun.” dedi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada “Belediyemizin maddi imkanları ve bütçesi ele alındığında personelimiz için elimizden gelen en iyi artışı vardığımız ortak mutabakat ile gerçekleştirdik. Bu artışı yıllık enflasyon beklentileri ve daha pek çok kriter ile günümüz şartlarına uygun hesaplamaları yaparak ve Belediyemizi zora sokmayacak bir biçimde yaptık. TÜM BEL-SEN üyesi personellerimize iş sözleşmesi hayırlı olsun” dedi.