BELEDİYE BAŞKANI FEHMİ ALTAYOĞLU VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI NECDET HACET ŞEHİT AİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI (02.09.2017)

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Hacet şehit Ailelerini bayramda yalnız bırakmadı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cambazdere ve Şalgamlı Mahallelerimizdeki şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Belediye Başkan Yardımcımız Necdet Hacet, Çerkezmüsellim, Şalgamlı, Hasköy, Çıkrıkçı, mahallelerinde ve ilçe merkezinde yaşayan şehit ailelerini ziyaret etti.

Ziyarette, Belediye Başkanımız eşi Burçin Eral Altayoğlu, Belediye Meclis Üyesi Oğuz Çakmak, CHP Hayrabolu İlçe Başkanı Hamdi Çetin, CHP Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Başol ve CHP Hayrabolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Fidan Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu’na eşlik etti.