HAYRABOLU’DA FESTİVAL ALANINDAKİ STANDLARIN SATIŞINA BAŞLANILDI (31.07.2017)

Hayrabolu Başkanlığı tarafından bu yıl 10-13 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan 27. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali’nde kurulacak olan stantların satışına başlandı.

Festival alanı yeni yaptığımız Kapalı Pazaryeri, Açık Kapalı Düğün Salonu, Kafeterya ve Restorant Tesislerinin alt kısımda gerçekleşecek.

Belediye Zabıta Müdür Vekili Kutsal Türkyılmaz yaptığı açıklamada; "Festival alanımızdaki stantların satışlarına başladık. Festival sahamızda yer almak isteyen esnaf vatandaşlarımız ve firmalar zaman geçirmeden tahsis işlemlerini Zabıta Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir." dedi.

Belediye Zabıta Müdür Vekili Kutsal Türkyılmaz, özel firmalara ait teşhir amaçlı yer tahsis işlemlerinin de metrekare olarak yapıldığını kaydetti.