HAYRABOLU BELEDİYESİ YENİ BİR PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Hayrabolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında 1 Ocak tarihinden itibaren dünyaya gelen ve ilçe nüfusuna kayıtlı olan bebekler için hazırlanan hediye paketinin dağıtımı başlandı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 'Yeni başlattığımız uygulamamızla ilçemiz sınırları içerisindeki yeni doğan bebeklere paket hazırladık. Paketin içerisinde bir bebeğin ilk doğduğunda ihtiyacı olacak ürünler yer alıyor. Bunun içerisinde bebek bezi, giyim tulumu, şampuan, ıslak mendil ve havlusuna varıncaya kadar eşya var. Bizlerde halkımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda görev, yetki ve sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

Başkan Altayoğlu, proje ile insanların en güzel dönüm noktalarından birini yaşadıklarını, böylesi mutlu bir günde mutluluklarına ortak olmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyerek, dünyaya gelen tüm bebeklere aileleriyle birlikte sağlıklı ve güzel bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.