HAYRABOLU BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI (05.01.2016)

Hayrabolu Belediyesi Veteriner Hizmetleri birimi tarafından sokak hayvanlarının aç kalmaması için doğal yaşam alanlarına ekmek ve yiyecek bırakıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz yaptığı açıklamada, belediye olarak gerekli çalışmaları yaparak sokak ve yaban hayvanlarına karşı her zaman duyarlılık göstermeye devam ediyoruz. İlçemizde kış koşularında, doğal hayatın parçası olan hayvanlarımıza bir nebze de olsa sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ekmek ve yiyecekleri hayvanların ulaşabilecekleri yerlere bırakıyoruz dedi.”

Veteriner Hekim İzlem Ahmet Saygılı ise veterinerlik hizmetleri biriminde aşılama başta olmak üzere kısırlaştırma ve bakım hizmetlerinin verildiğini söyledi. Veteriner Hizmetleri birimi tarafından yürütülecek olan çalışma hava koşulları normal hale dönene kadar sürecek. Onlarında birer canlı olduğunu ve yaşam haklarının olduğunu asla unutmamalıyız. Vatandaşlarımızın da özellikle bu zor hava şartlarında daha duyarlı olmalarını ve sokak hayvanlarına yiyecek desteğinde bulunmalarını rica ediyorum” dedi.