İLÇEMİZDE ASFALT ÇALIŞMALARI (11.09.2015)

Hayrabolu Belediyesi kanalizasyon, içme suyu şebeke inşaatı, yağmur suyu inşaatı ve enerji nakil hatlarının yer altına alınmasından dolayı bozulan yollarımızın yapımına devam ediyor.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza hizmeti daha hızlı ulaştırabilmek için hafta sonu dahi, gece gündüz demeden, mesai saati gözetmeden çalışıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Hayrabolu Belediyesi olarak el ele gönül gönüle çalışıyoruz. İlçemizin ana arterlerinde Uzunköprü Caddesi, Tekirdağ Caddesi Malkara Caddesi, Alpullu Caddelerimizde asfalt çalışmalarını tamamlayarak, diğer caddelerimizde asfalt çalışmaları devam etmektedir. Bugünde Sadi Kıyak Tuncelli caddemizde asfalt çalışmalarını tamamladık. İlçemize hayırlısı olsun” dedi.