HAYRABOLU BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR (20.06.2015)

Hayrabolu Belediye Başkanlığı, araç filosuna 14 metre yüksekliğe kadar açılabilen yeni teleskopik bomlu sepetli araç alındı.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu yaptığı açıklamada, “Belediye hizmet alanlarında ihtiyaç olan elektrik arıza tamiratları, ağaç budama ve çeşitli hizmetlerimizde anında müdahale edebileceğimiz yeni teleskopik bomlu sepetli araç alımı yaptık.

Altayoğlu, bugüne kadar sepetli araç ihtiyacı kiralama yöntemiyle karşılanıyordu. Belediyeye artı maliyet çıkaran ve bu yönde fazla gidere yol açan sepetli araç artık kiralanmayacak. Yeni yaptırılan ve Hayrabolu Belediyesi’nin araç filosuna kazandırılan yeni teleskopik bomlu sepetli araç, hem zaman hem de maliyet yükünden kurtaracak. Hayrabolu’ya ve tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum“ dedi.